Εκτυπώστε τη σελίδα
25-08-2021 15:45

Συνεχίζει στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Αντώνης Σπηλιώτης

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν, ο 20 χρονος κεντρικός (1μ97), Αντώνης Σπηλιώτης.Η ανακοίνωση του ΑΟΠ για τον νεαρό ταλαντούχο κεντρικό αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Σπηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 20χρονος κεντρικός ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των βορείων προαστίων πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ21 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Αντώνης Σπηλιώτης τόνισε:

«Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς στη Volley League. Θα δουλέψω σκληρά προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα. Έχω μεγάλη όρεξη και ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο».

Ο ταλαντούχος κεντρικός ο οποίος από φέτος θα αγωνίζεται αποκλειστικά στο ανδρικό τμήμα ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του υπογραμμίζοντας: «Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να υπάρχει υγεία, να ξεπεράσουμε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα».