Εκτυπώστε τη σελίδα
20-08-2021 15:14

«Ψήλωσε» με Αλέξανδρο Τζουγκαράκη ο ΟΦΗ

Την απόκτηση  του 19 χρόνου Χανιώτη (1μ98), Αλέξανδρου Τζουγκαράκη με υποσχετική ενός χρόνου, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας για τον ταλαντούχο κεντρικό αναφέρει:


«Το μεγαλύτερο ταλέντο της Κρήτης, ο 19χρονος (24/1/2002) Χανιώτης Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και Εφήβων κεντρικός (1μ98) και διαγώνιος, θα βρίσκεται στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας της Κρήτης, η οποία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, θα αγωνιστεί στην Volley League.

O Aλέξανδρος Τζουγκαράκης, έχει κατακτήσει με την Εθνική ομάδα, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20, ενώ με την Εφηβική ομάδα του Ηρακλή, αναδείχθηκε καλύτερος μπλοκέρ του φάιναλ-φορ το 2019.Είναι γιος του πρώην βολεϊμπολίστα των Χανίων, Αντώνη Τζουγκαράκη και έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα σε ηλικία 10 ετών.Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Αλέξανδρο Τζουγκαράκη με υποσχετική ενός έτους απο τον ΣΦΠ Χανίων.

.Το ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαριστεί την ομάδα των Χανίων, για την συνεργασία, στην υπόθεση της μεταγραφής του Κρητικού αθλητή.Ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ότι "είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία, αλλά και για το γεγονός ότι θα δουλέψω με ένα καταξιωμένο προπονητή, όπως ο κ. Δεληκώστας, ο οποίος δουλεύει πολύ με τους νέους παίκτες και τους βοηθάει να εξελιχθούν. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

ΟΦΗ (ρόστερ 2021-22)

Ακραίοι: Χουάν Βάσκεζ(Βενεζ), Πελεγρκίν Βάργκας (Πορτο Ρίκο), Σαλταφερίδης Χρήστος

Διαγώνιοι: Ράντι Ντουίζι (ΗΠΑ)

Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος, Βαγιόπουλος Ευάγγελος,Τζουγκαράκης Αλέξανδρος

Πασαδόροι: Φερνάντο Αρπάιου (Αργεντινή), Μιχαήλ Άγγελος Στεφανίδης

Λίμπερο: Άκης Δαρίδης, Τεφτσής Μιχάλης

Προπονητής: Κώστας Δεληκώστας