Εκτυπώστε τη σελίδα
21-07-2021 13:08

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο  ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την οποία επισημαίνει οτι θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν για όλα τα αθλήματα του. Οι φίλοι των «πρασίνων» θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Green Pass, που θα κοστίζει 100 ευρώ και στο VIP Pass, το οποίο θα έχει κόστος 200 ευρώ.Έτσι  όσοι αγοράσουν θα μπορέσουν να δουν από κοντά τους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών εισόδου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 με την ονομασία Green Pass και VIP Pass και οι «αιώνια πιστοί» μπορούν να τα προμηθεύονται από σήμερα.Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο κόσμος του θα είναι μαζί σαν μια γροθιά και τη νέα σεζόν ακολουθώντας βέβαια πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα μηνύματα δείχνουν επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και το «τριφύλλι» αναμένει τους «αιώνια πιστούς» στις κερκίδες όπου θα αποτελέσουν τον… παίκτη παραπάνω στην εξέδραΣε αυτό το πλαίσιο ο ΠΑΟ κυκλοφορεί τα Green Pass και VIP Pass στις τιμές των 100 ευρώ και 250 ευρώ αντίστοιχα προκειμένου να εξασφαλίσουν οι οπαδοί του θέση στις εξέδρες όλων των εντός έδρας αγώνων των ομαδικών τμημάτων του Συλλόγου.»