1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2021 19:56

Στην κυκλοφορία οι κάρτες ενίσχυσης του ΟΦΗ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διαρκείας του ΟΦΗ. Σε μια δύσκολη χρονιά χωρίς την παρουσία φιλάθλων η ενίσχυση των ομάδων απο τις αντίστοιχες κάρτες αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο. Έτσι η διοίκηση της Κρητικής ομάδας, κάνει έκκληση στου φίλους της ομάδας να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ώστε το σωματείο να συνεχίζει να βρίσκεται στη Volley League.

H ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το ταξίδι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στα σαλόνια της Volley League, ξεκινάει.Γίνε και εσύ μέλος της προσπάθειας αυτής, ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ μας, στην μεγάλη κατηγορία.Οι κάρτες ενίσχυσης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, είναι στην διάθεση όλων.Με την κάρτα αυτή, βοηθάς και εσύ, ώστε ο ΟΦΗ να παραμείνει ο εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Το κόστος της κάρτας είναι 100 ευρώ και οι κάτοχοι θα έχουν προτεραιότητα για να παρακολουθούν σε διακεκριμένες θέσεις, τα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, μόλις επιτραπεί η παρουσία των φιλάθλων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πληροφορίες και προεγγραφές στο τηλέφωνο 2810-311525 (9πμ-2μμ) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . (απαραίτητο, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο).»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ