1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2021 18:00

Κάτοικος Κηφισιάς και τη νέα σεζόν ο Τάσος Σωνάκης

Την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με τον Τάσο Σωνάκη ανακοίνωσε η Κηφισιά. Η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, συμφώνησε με το 20 χρονο εξαιρετικά ταλαντούχο λίμπερο, ώστε να «σκουπίζει» για άλλη μια χρονιά στο «Ζηρίνειο».

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ για τον Σωνάκη αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τάσο Σωνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Τάσος Σωνάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς και την νέα περίοδο.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι έτοιμος, όπως και πέρσι, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πάμε ψηλά την Κηφισιά, όπως της αξίζει».

Κηφισιά (ρόστερ 2021-22)

Ακραίοι: Φρίξος Κωτσάκης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Βασίλης Κωστόπουλος

Διαγώνιοι: Kρίστοφερ Μαρκς (Γερ), Παλαιολόγος Δημήτρης

Κεντρικοί: Δημοσθένης Λινάρδος, Ιβάν Μίχαλι (Κρο), Σπηλώτης Αντώνης, Νίκος Μελλές

Πασαδόροι: Φρικ Ντεβάϊερ (Ολλ), Ρούσης Λυκούργος

Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης, Τάσος Σωνάκης

Προπονητής: Γιάννης Ορφανός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ