1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2021 20:00

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως κεντρικός ο Νίκος Ζουπάνη

Την απόκτηση του 32 χρόνου διαγώνιου (2μ03) Νίκου Ζουπάνη για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με τον Έλληνα διεθνή να επιστρέφει στον Πειραιά αυτή τη φορά ως κεντρικός.  Στη νέα θέση του κεντρικού αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα, μαζί με τους Ανδρεάδη, Παγένκ και Χαραλαμπίδη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Ζουπάνη, ύστερα από τρία χρόνια αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο παίκτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό!Σε αυτήν την ομάδα έχω κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και φυσικά θα δώσω το 100% μου για να κατακτήσουμε άλλους τόσους.

Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι πρόκληση για εμένα η καινούρια θέση, όμως νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω και να προσφέρω τα μέγιστα για την καινούρια χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ