1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2021 15:09

«Κρητικός» έγινε ο Άκης Δαρίδης

Την άμυνα του ενίσχυσε με την απόκτηση του 30 χρονου λίμπερο, Άκη Δαρίδη, ο ΟΦΗ. Ο έμπειρος Oρεστιαδίτης παίκτης που έχει περάσει από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και πέρσι έπαιξε στον Μίλωνα, στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι στόχος της Κρητικής ομάδας τη νέα σεζόν είναι η πέμπτη θέση της Volley League.

H ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Δαρίδη:

«Ο 30χρονος λίμπερο (1μ80) Ακης Δαρίδης, πρώτη μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ μας.Ο Ακης Δαρίδης, γεννήθηκε στις 18/7/1991 στην Ορεστιάδα.Ενας πολύπειρος αθλητής με πάνω απο μια δεκαετία συνεχόμενης παρουσίας  στην Volley League, που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου, Ορεστιάδα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τελευταίο σταθμό τον Μίλωνα.Άκη Δαρίδη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Δαρίδης: «Στόχος του ΟΦΗ η 5η θέση»

«Στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι μια καλύτερη πορεία και αν είναι εφικτή η 5η θέση» ανέφερε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Ακης Δαρίδης. Ο 30χρονος λίμπερο απο την Ορεστιάδα, ανέφερε για την επιλογή του να πεί το ναί στην πρόταση του ΟΦΗ, ότι «είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον ΟΦΗ. Γνωρίζω τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και γενικά τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής.

Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε καλό βόλει και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ