1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 19:14

Θανάσης Πρωτοψάλτης: Έναν τίτλο για τη Σύρο, Ιγκόρ Γιούρισιτς: Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός

Την σκυτάλη παίρνει το βράδυ του Σαββάτου (17/4, 20.00) ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα. Ο αρχηγός της ομάδας της Σύρου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, υποστήριξε για την μεγάλη σύγκρουση:

«Πρώτον συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ένα ευχαριστώ στον Φίλιππο Βέροιας για τη φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι που όλοι μας είμαστε υγιείς. Στόχος είναι να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Με τον Ολυμπιακό έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Θα είναι ωραίος αγώνας. Θα θέλει υπομονή. Θέλουμε μία διάκριση για το νησί και την ομάδα μας θα είναι πολύ σημαντικός ένας τίτλος».

O Προπονητής των "Πειρατών", Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε για την μονομαχία με τον Ολυμπιακο:

«Ευχαριστούμε τον Φίλιππο Βέροιας και την πόλη για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε στο φάιναλ-4, σε μία διοργάνωση που έχει την ονομασία του μεγάλου Νίκου Σαμαρά. Ήταν πολύ καλή ιδέα να μην τελειώσει η σεζόν με το πρωτάθλημα αλλά με ένα φάιναλ-4. Είναι μεγάλη η πρόκληση ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι δύο ομάδες και είμαστε συγκεντρωμένοι πλήρως. Δεν θέλω να απαντήσω εάν θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Ρωσία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ