1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2021 21:57

Άκης Φλαούνας: «Ούτε ο Σπίλμπεργκ δεν θα μπορούσε να προβλέψει τα φετινά»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας μετά το ματς με τον Φίλιππο έκανε τον απολογισμό της χρονιάς ενω παρομοίασε την φετινή σεζόν με σενάριο από ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Δεν είχαμε βαθμολογικό βάρος αλλά είχαμε μεγάλο βάρος σωματικό και πνευματικό. Δώσαμε επτά αγώνες σε 13 ημέρες. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά στην προπονητική. Σήμερα παραδώσαμε σώμα και πνεύμα. Τα παιδιά έχουν αδειάσει και το καλό νέο είναι πως βγήκαμε χωρίς τραυματισμούς από αυτή τη δοκιμασία. Το κακό είναι πως μείναμε από δυνάμεις.

Ούτε ο Σπίλμπεργκ δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του εφετινού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε στο πρόγραμμα και τα δώσαμε όλα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Σωκράτης Χαραλαμπίδης είπε:

«Από την αρχή ξέραμε πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας. Μετά ήρθε και η διακοπή και τα πράγματα έγινε πιο δύσκολη. Κρατάμε τα θετικά. Αφήνουμε πίσω τα αρνητικά. Ηταν για όλους μία μεγάλη εμπειρία. Προχωράμε. Σήμερα με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου και εγώ προσπάθησα για το καλύτερο. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε όλη τη σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ