1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2021 22:33

Σάκης Ψάρρας: «Ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε φέτος»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας σχολίασε για τη νίκη κόντρα στον Φίλιππο που του έδωσε την έκτη θέση και παράλληλα έκανε τον απολογισμό της σεζόν:

«Σήμερα κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Νικήσαμε πιο εύκολα απ΄ότι περιμέναμε. Η ομάδα μας και δυνάμεις έχει και ψυχικά αποθέματα και νικήσαμε τις ομάδες που είχαμε ίδιους στόχους. Η ομάδα μας σίγουρα είναι στην 6η θέση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε εφέτος. Παίξαμε με αντιπάλους που είχαν υπερδιπλάσια μπάτζετ.

Αποδυναμωθήκαμε το Δεκέμβριο με τη φυγή του Ανδρεάδη. Ποτέ δεν γκρινιάξαμε. Πάντα προσπαθούσαμε. Ποτέ δεν πέσαμε αμαχητί. Οτι παιχνίδι κάναμε ακόμα και αν χάναμε παλέψαμε και προσπαθήσαμε. Δεν αφήσαμε ούτε μία μπάλα να πέσει κάτω. Γιώργο Δεναξά, Γιάννη Στυλιανού τον στατιστικολόγο, τον τιμ μάνατζερ Δημήτρη Δημητρακόπουλο που έτρεχε παντού, τον φροντιστή Γιώργο Χάκα και τον Θοδωρή Τσόπελα που ήταν ο φυσικοθεραπευτής.

Ευχαριστώ και δύο ανθρώπους του Μίλωνα, τον Πέτρο Κίντο και τον Άγγελο Σίνη που μας βοήθησαν σε μία δύσκολη σεζόν και χωρίς αυτούς δεν θα γίνονταν τίποτα. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές μου. Έχουμε παιδιά που έρχονται από πίσω, δουλεύουν από πίσω. Σήμερα παίξαμε με πασαδόρο τον Κανελλόπουλο που κάνει πολύ δουλειά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ