1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2021 01:10

Γιάννης Δανδάλης: «Ελπίζω του χρόνου να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο»

Ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η. Γιάννης Δανδάλης σχολίασε για την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ και την διαδικασία των πλέϊ άουτ:

«Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Μας χτύπησε και ο κορονοϊός όπως όλες τις ομάδες και είχαμε απουσίες και τραυματισμούς. Σήμερα έλειπε ο Ντράγκο ο κεντρικός. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε με κάποια νίκη να βελτιωθεί ψυχολογία των παιδιών. Τα παιχνίδια αυτά έπρεπε να γίνουν λογω της προκήρυξης. Είναι σημαντικό να δούμε  μεσα απο αυτά τα ματς, ποιά παιδιά θέλουν να μείνουν στον ΟΦΗ.Ελπίζω του χρόνου να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.»

Ο ακραίος του Ο.Φ.Η. Γιάννη Ρουμελιωτάκης δήλωσε:

«Στοχεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Είναι δύσκολο για εμάς τους αθλητές με το σταμάτα, ξεκίνα. Από εκεί και πέρα δεν δικαιολογούμε τους εαυτούς μας, παίζουμε και το ευχαριστιόμαστε. Αυτό θέλουμε και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο. Ήμασταν εκτός ρυθμού σήμερα, η Βέροια έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα και είχε μελετήσει καλά το ματς. Ανακάμψαμε κάποια στιγμή, αλλά ήθελε κάτι παραπάνω για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε περισσότερο διάρκεια φέτος στα παιχνίδια για να πάρουμε καλύτερη βαθμολογία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ