Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2013 17:40

Αύριο η «μεγάλη» μέρα της ανόδου στη Βόλεϊ Λιγκ

Αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 13.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί η 95η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών.
 
Μια συνεδρίαση με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αναμένεται να επικυρωθεί η βαθμολογία της σεζόν 2012-2013 και να αποφασιστεί ποια ομάδα θα αντικαταστήσει τον Ηρακλή στη Βόλεϊ Λιγκ, λόγω του υποβιβασμού του «Γηραιού». Μια εκ των Ορεστιάδα ή Παναθηναϊκού θα συμπληρώσει την ...12αδα της Βόλεϊ Λιγκ για τη σεζόν 2013-2014.
 
Επίσης πέραν την παραπάνω απόφασης οι διοικούντες της ΕΣΑΠ θα εξετάσουν τα εξής θέματα: διερεύνηση συνθηκών πρωταθλήματος «κλειστή Λίγκα», Ανώνυμες εταιρείες, προκήρυξη 2013-14, ρύθμιση οφειλών ΤΑΑ, θέματα ΣΕΠΠΕ, τηλεοπτική σύμβαση, χορηγίες, καλοκαιρινές δραστηριότητες ΕΣΑΠ, μπιτς βόλεϊ, προϋποθέσεις συμμετοχής στην Volleyleague, ποινές ομάδων με βάση την προκήρυξη, καρτολίνο, οργανωτικά θέματα ΕΣΑΠ.

Στη συνεδρίαση θα μπορέσουν να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ που όμως μέχρι 30 Ιουνίου δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΦΜΗΡΑΚΛΗΣ Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 11:10 posted by ΑΦΜΗΡΑΚΛΗΣ

    σήμερα λοιπόν είναι όχι η μεγάλη ημέρα ανόδου στη volleyleague αλλά η μεγάλη ημέρα καθόδου του Ηρακλή στην Α2 αν όχι παρακάτω. Τα θέλαμε και τα πάθαμε.όπως και στο ποδόσφαιρο κι εδώ τα ίδια. Ολοι αυτοί που πίστεψαν και στήριξαν κάποιους ανθρώπους για ένα καλύτερο υποτίθεται μέλλον, βλέπουν τώρα και την ομάδα του βόλλευ να διαλύεται. Μάλλον ποντάρανε σε κουτσά άλογα.Και τώρα η γνωστή τακτική τους.Ψάχνουν λέει άλλο αφμ για να κάνουν ότι και στο ποδόσφαιρο. Να ενταφιάσουν οριστικά την ομάδα βόλλει και να φτιάξουν ένας θεός ξέρει τι έκτρωμα από κάποια ερασιτεχνικό λιμό που θα το βαφτίσουν Ηρακλή.Τεράστια κατάντια.Ο Ηρακλής μας στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, υπάρχει η αεπ ηρακλής 1908 τώρα ήρθε και η ώρα του βόλλευ. Και για όλες αυτές τις αποφάσεις υπέυθυνοι δεν είναι τα λαμόγια του παρελθοντος που καταχρέωσαν το σύλλογο αλλά όλοι αυτοί που χωρίς αντίσταση κάνουν ότι θέλουν.Και ποιος να κάνει αντίσταση; Ο κόσμος έχει σιχαθεί τα πάντα και δεν ασχολείται.Γι αυτό σας λέω, ο Ηρακλής που ξέραμε φινίτο.Ζήτω ο κάτι σαν Ηρακλής που ονειρεύονται κάποιοι.Αλλά να ξέρουν στο γήπεδο θα πηγαίνουν μόνοι τους όπως και το κατάλαβαν πολύ καλά φέτος όταν ο πολύς κόσμος δεν ανταποκρίθηκε ποτέ όσες ανακοινώσεις κι αν βγήκαν.Αυτό κάτι λεει αλλά χρειάζεται και μυαλό για να το καταλάβει κάποιος.Μυαλό; Πάντα ήταν είδος εν ανεπαρκεία στον πολυπαθο σύλλογό μας....

  • Comment Link trelogria Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 05:52 posted by trelogria

    το ότι το δικαιότερο είναι να ανέβει η Ορεστιάδα δεν το συζητάμε. Δηλαδή να φύγει ο Ηρακλής με τόσα οικονομικά προβλήματα για να μείνει μια εξίσου προβληματική ομάδα είναι σκάνδαλο. Εδώ θα φανεί εάν οι κατηγορίες προς την ΕΣΑΠ ότι κάνει τα πάντα για να μείνει ο παο θα έχουν βάση. Οσο για τον Ηρακλή, κύριοι που νομίζατε ότι θα σας βοηθήσει ο κύριος Ταρνατώρος και τον πιστεύατε σα θεό πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα τον πιστεύατε ενώ αγνοούσατε τους ανθρώπους του Ηρακλή που σας τα έλεγαν, τρεχάτε τώρα. Ο Κολύμπατζης και οι άνθρωποι που ήταν στη διοίκησή του σας έλεγαν ξεκάθαρα όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά εσείς στην κοσμάρα σας. Εσάς σας ενδιέφερε μόνο να απαλλείτε από αυτούς γιατί είχαν γίνει πολύ επικίνδυνοι μετά την κατάκτηση του νταμπλ και θέλατε να απαλλαγείτε. Μπράβο λοιπόν τα καταφέρατε. Και τώρα τι κε Τσιργογιάννη; Τώρα τι κε Μπερμπέρογλου που με την παραίτηση σου νομίζεις ότι θα αποποιηθείς και τις ευθύνες που σου αναλογούν; Τώρα ψάχνετε για ΑΦΜ; Γιατί πέρυσι τέτοια εποχή το απορρίπτατε και ως ιδέα; Γιατί ήταν ιδέα άλλων; Και γιατί ψάχνετε για ΑΦΜ αφού όπως ξέρουν πολλοί στο χώρο υπάρχει ήδη ΑΦΜ; Επειδή η όλη κίνηση είναι αλλων και όχι δική σας; Ακόμα και τώρα πάνω από όλα ο εαυτός σας; Και μην τολμήσετε να συγκαλέσετε γενική συνέλευση για τόσο σημαντικό θέμα.Ως γνωστό γενική συνέλευση που συγκαλείτε από ανύπαρκτο διοικητικό συμβούλιο είναι μη νόμιμη οπότε και οι όποιες αποφάσεις της είναι άκυρες.Ασε που όσο είστε εσείς εκεί δε θα μαζέψετε παραπάνω από 30 ανθρώπους. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι μαζί με τα τόσα προβλήματα ο Ηρακλής έχει ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα.Εσάς που πηγαίνετε βλέποντας και κάνοντας και χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς κάνετε. Χύμα στο κύμα.

  • Comment Link Νεστωρ Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 16:19 posted by Νεστωρ

    Πλακα θα χει να βγει αποφαση να ανεβει η Ορεστιαδα, να μεινουν και οι Παναθηναϊκός και Μιλωνας, ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημενοι