1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2021 23:09

Νίκος Ζαλμάς: «Η διοίκηση της Κηφισιάς να προβληματιστεί για την στοχοποίηση της ομάδας»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ δήλωσε:

"Συνεχίζουμε να παίζουμε στο πρωτάθλημα των εκλεκτών και των κομπάρσων. Αυτό φάνηκε και σήμερα. Όπως φαίνεται η Κηφισιά απαγορεύεται να κερδίσει τις ομάδες που θεωρητικά βρίσκονται στις θέσεις 1-4. Εάν κάποιοι έχουν μοιράσει τις θέσεις από τον Οκτώβριο, λυπάμαι πολύ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είμαι τρία χρόνια στην Κηφισιά και τρία χρόνια απέναντι στον Φοίνικα τα παιχνίδια στο Ζηρίνειο δεν κρίνονται από την απόδοση των ομάδων αλλά από σοβαρά διαιτητικά λάθη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και σε αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον Φοίνικα για τη νίκη, αλλά προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω ότι η ομάδα μου ανήκει στις θέσεις 5-8. Δυστυχώς η κατάσταση με τον covid-19, οι απουσίες, αλλά και οι κακές διαιτησίες δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην τετράδα.

Η στοχοποίηση της Κηφισιάς τη φετινή περίοδο από πολλούς και διάφορους παράγοντες, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τη διοίκηση του συλλόγου και όχι εμένα και τους παίκτες. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό."

Ο λίμπερο της Α.Ο.Π.Κηφισιάς Τάσος Σωνάκης είπε:

«Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Φοίνικας.Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απο αυτό που δώσαμε στη Σύρο πριν λίγες ημέρες. Από την πλευρά μας κάναμε μία καλή εμφάνιση, όμως σε κάποια σημεία κολλούσαμε δίνοντας εύκολους πόντους, οι οποίοι τελικά στοίχισαν.Πλέον κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ