1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2021 00:43

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό»

O προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας στάθηκε στις μεγάλες απουσίες των Προύσαλη και Μπίσετ ενώ και η απώλεια του Φερέλ στο φινάλε του ματς, επιβάρυνε την ψυχολογία της ομάδας. Ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας σχολίασε για την εξέλιξη του αγώνα:.

«Η ομάδα μου, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, η ομάδα μου πάλεψε μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Με εξαίρεση το α’ σετ, που οι αντίπαλοί μας έφυγαν γρήγορα και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε, στα άλλα τρία σετ έγινε μεγάλη μάχη. Κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η Σύρος ήταν πιο τυχερή και εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Από τη στιγμή που δύο βασικά εργαλεία της ομάδας μας (σ.σ Προύσαλης, Μπίσετ) είναι εκτός, δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση να παίξουν είναι πλήγμα για την ομάδα, παρά την προσπάθεια των παικτών που τους αντικαθιστούν».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας είπε:

«Μας χαροποιεί το γεγονός ότι κοντράραμε στα ίσα το Φοίνικα Σύρου, αλλά όταν φτάνεις το σετ σε μία παράταση, πάντα η γεύση που σου αφήνει είναι πικρή, αν αι σίγουρα για εμάς δεν είναι στενάχωρο το αποτέλεσμα. Εμείς σε κάθε ματς προσπαθούμε να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας, σιγά σιγά η oμάδα ανεβαίνει, αν και προσωπικά έχω ένα πρόβλημα υγείας με τον ώμο μου. Το διαχειρίζομαι, προσπαθώ να μην χάσω παιχνίδια και να δίνω το 100% του εαυτού μου. Σήμερα ήμασταν και λίγο άτυχοι, αφού θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ