1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2021 00:22

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Αντιδράσαμε σωστά μετά την ήττα από την Κηφισιά»

Ο διεθνής ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι η νησιωτική ομάδα αντέδρασε σωστά μετά την ήττα από την Κηφισιά και πλέον θα ανεβαίνει από αγώνα σε αγώνα:

«Ο αγώνας ήταν όπως τον περιμέναμε. Η Βέροια είναι μαχητική ομάδα. Συγχαρητήρια στη Βέροια γι' αυτό. Ήταν ένας αγώνας που περιμέναμε να μας δυσκολέψει. Σίγουρα το βόλεϊ θέλει τρόπο, δεν είναι μόνο η δύναμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που η ομάδα μου αντέδρασε μετά από την ήττα μας από την Κηφισιά και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα ξεκινήσει και να ανεβαίνει.

Ο Φοίνικας κατάφερε και έμεινε συγκεντρωμένος και στο τελευταίο σετ σε επικίνδυνο σημείο και σε μια μικρή διακοπή και τα λοιπά.Νομίζω ότι περίοδος με τα κρούσματα κορονοϊού ήταν κακή για τη Βέροια γιατί ήταν σε έναν καλό δρόμο, αλλά όντως είναι ακόμη μαχητική. Δυστυχώς, έχει επηρεάσει αρκετούς αθλητές αυτό το πράγμα και δεν είναι εύκολο να επανέλθουμε».

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας,(φωτό) απένειμε στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της ομάδας της Σύρου στο ελληνικό βόλεϊ, και την ανάδειξη της Περιφέρειας, στον Ελληνικό αθλητισμό, την οποία για λογαριασμό της νησιώτικης ομάδας, παρέλαβε ο διεθνής Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ