1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2021 18:26

Άκης Δαρίδης: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγω MVP, αφιερωμένο στην οικογένειά μου στην Ορεστιάδα»

Για την ανάδειξή του ως MVP Βίκος Cola, για τον Μίλωνα, τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις σπουδές του μίλησε στο επίσημο σάιτ της λίγκας το λίμπερο του Μίλωνα Άκης Δαρίδης.

«Δε μου είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό πως κάποια στιγμή θα ήμουν εγώ ο MVP μιας αγωνιστικής. Δεν το περίμενα. Για να είμαι ειλικρινής έκανα την καλύτερη εφετινή μου εμφάνιση, αλλά δεν ήταν η εμφάνιση καριέρας. Πιστεύω πως στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17 είχα κάνει καλύτερες εμφανίσεις».

Για τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας, τον Παναθηναϊκό είπε:«Δουλεύουμε πολύ στο μπλοκ - άμυνα και αυτό με έχει βελτιώσει. Στον συγκεκριμένο αγώνα μας βγήκε η καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Καταλάβαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και μας βοήθησε πολύ στην στην ψυχολογία για τη συνέχεια. Τη σεζόν 2019-20 έμεινα εκτός συνειδητά γιατί δεν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί και είχα την ευκαιρία να τρέξω μαθήματα στο πανεπιστήμιο μου. Μετά από ένα χρόνο αποχής είναι πολύ σημαντικό για μένα.Είμαι καλά στο Μίλωνα, υπάρχει καλή οργάνωση και ο Ψάρρας κάνει καλή δουλειά. Είναι ένα καλό σωματείο να έχει να δείξει παίκτες. Αφιερώνω τη διάκριση στην οικογένεια μου στην Ορεστιάδα, μου δίνουν δύναμη και με υποστηρίζουν. Επιδιώκω την προσωπική εξέλιξη με σκοπό να πατάω καλύτερα σε τεχνικά χαρακτηριστιτκά. Τη σεζον 2016-17 που ήμουν στον Παναθηναϊκό ο σύλλογος ήταν ακόμα σε αβεβαιότητα. Δε μπορούσα να περιμένω την πρόταση του, αλλιώς δεν ξέρω εάν θα έφευγα. Όποτε με χρειαστεί η Εθνική ομάδα θα είμαι εκεί».

Για τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τις σπουδές του ως μαθηματικός - στατιστικολόγος είπε:«Εχω βάλει στόχο να πάρω πτυχίο ως στατιστικολόγος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Αν και είχα περάσει το 2009 ξεκίνησα να σπουδάζω το 2016. Είμαι σε καλό δρόμο και σύντομα πιστεύω πως θα πάρω το πτυχίο μου». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ