1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2021 02:26

Σωκράτης Τζιουμάκας: « Ο κορονοϊός μας πήγε πίσω, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε για την ηττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο ματς και στο επόμενο θα παίξουμε καλύτερα. Για τρία σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Ο στόχος μας από την αρχή ήταν η 5η θέση. Ο κορονοϊός μας πήγε πίσω, θα παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό μας. Η διακοπή λόγω κορονοϊού μας πήγε πίσω. Ο Προύσαλης ήρθε στο γήπεδο, συνέρχεται σιγά, σιγά δυναμώνει και σύντομα θα τον δούμε και μέσα στην ομάδα».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τζιουμάκας τόνισε:

«Κρατάω πως η ομάδα παλεύει. Μας λείπει πολύ ο πιο σημαντικός παίκτης με διαφορά, Κώστας Προύσαλης. Ο Γραμμενούδης προσπαθεί και παλεύει αλλά ο Προύσαλης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μας και το ελληνικό βόλεϊ. Σε σχέση με τον  αγώνα κόντρα στο Μίλωνα παρουσιαστήκαμε καλύτερα. Προς το παρόν ο στόχος είναι η 5η θέση στην κανονική περίοδο. Ποτέ δεν κοίταξα ποιον έχω προπονητή και εάν είναι ο μπαμπάς μου. Είμαι επαγγελματίας και κοιτάω να κάνω το καλύτερο δυνατόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ