1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2021 01:57

Νίκολα Ματιάσεβιτς: «Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς σε κομβικό ματς για μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκολα Ματιάσεβιτς, μετά την επικράτηση με 3-1 σετ επί της ομάδας της Ημαθίας στο PAOK Sports Arena σχολίασε:

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Κάποιοι θα πουν ότι χάσαμε ένα σετ. Αλλά οι τρεις πόντοι είναι σημαντικοί για εμάς και τους χρειαζόμασταν. Είδατε ότι η Κηφισιά από την οποία χάσαμε 3-2 την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου. Έχει καλή ομάδα.

Πρέπει να δουλέψουμε στο μπλοκ, αν και σήμερα πήραμε 15 σε σχέση με το ματς στο Ζηρίνειο και ήμασταν βελτιωμένοι. Στα ματς που απομένουν πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι με την Κηφισιά και ότι πάρουμε στα ματς με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου θα είναι μπόνους για εμάς».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Αγκάνιτς είπε:

«Ο στόχος δεν είναι άλλος από τις τρεις νίκες στα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει για την κανονική περίοδο. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά ακόμα δεν έχουμε δείξει αυτό που πραγματικά μπορούμε. Ο νέος προπονητής είναι πολύ καλός και έμπειρος και δουλεύουμε πολύ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας ζητάει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ