1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2021 01:44

Νίκος Ζαλμάς: «Νίκη που πιστοποεί την καλή μας αγωνιστική κατάσταση»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ σχολίασε:

Είχαμε να διαχειριστούμε το άγνωστο, καθώς δεν ξέραμε πώς θα παραταχθεί ο Φοίνικας λόγω των κρουσμάτων Covid-19. Στο πρώτο σετ τίποτα δεν κάναμε σωστά και θα πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε και να δούμε τι πήγε στραβά.

Είναι γεγονός ότι όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι. Αντέξαμε στο σέρβις, ενώ τελειώσαμε και μπάλες οι οποίες έκαιγαν στο 4ο και 5ο σετ.Είχαμε ποιότητα στο σέρβις και στόχο. Η νίκη είναι σημαντική και σίγουρα πιστοποιεί την καλή μας αγωνιστική κατάσταση".  

 Ο ακραίος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε:

«Δεδομένου των τελευταίων μας εμφανίσεων, περίμενα ένα πολύ καλό πρόσωπο της ομάδος. Η Σύρος ξέρω ότι είναι μια πολύ περίεργη έδρα. Η θα αποδώσεις καλά, η θα πας χάλια. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που μας διέλυσαν στην υποδοχή, σταθήκαμε καλά.

Σίγουρα ο αντίπαλος είχε μια μεγάλη αγωνιστική αποχή και επειδή το έχουμε βιώσει και εμείς, μια τέτοια αποχή μπορεί να φέρει το μη φαβορί ως νικητή. Παραμείναμε ψύχραιμοι και θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε διάρκεια. Παρά τα πάρα πολλά πρόσωπα που έχει ο Φοίνικας, ξέραμε πως αν το πάμε το παιχνίδι σε διάρκεια θα υπερτερούσαμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ