1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2021 15:18

‘Ακης Φλαούνας: «Οι ομάδες έπαιξαν με αντίπαλο τον κορονοϊό»

Μετά τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη που αναφέρθηκε στις συνθήκες του αγώνα στη Βέροια, προπονητής της Κρητικής ομάδας, Άκης Φλαούνας, σχολίασε για την ηρωϊκή εμφάνιση των παικτών του (αγωνίστηκε με 8 παίκτες) κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας:

«Δεν ήταν από τα δυσκολότερα αλλά σίγουρα από τα πιο ιδιαίτερα. Ηρθαμε με 8 αθλητές. Αγωνιστικά δεν χρήζει σχολιασμού αν και στο 2ο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά που πήραμε στο 2ο σετ. Ο Φίλιππος το πάλεψε, ο Σωκράτης (Τζιουμάκας) αντέδρασε σωστά και στο τέλος και με λίγο τύχη πήρε το σετ και τελικά δίκαια και τη νίκη. Μερικοί έπαιξαν σε άλλες θέσεις και θέσεις ανάγκης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν με αντίπαλο τον κορονοϊό. Η κατάταξη σίγουρα θα κριθεί και από την πανδημία. Περαστικά σε όλους τους αθλητές που έχουν κορονοϊό αλλά και σε αυτούς που τραυματίστηκαν. Προτιμούμε οι αθλητές μας να είναι υγιείς παρά να διεκδικούμε αποτελέσματα».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Μιχάλης Σαρικεΐσογλου είπε:

«Αγωνιστικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Οταν δεν έχεις άλλη επιλογή στον πάγκο. Ω γέγονε, γέγονε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα παράπνω. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας με όσες δυνάμεις έχουμε. Υγεία πάνω απ΄όλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ