Εκτυπώστε τη σελίδα
22-02-2021 14:47

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Νίκη που μας κρατάει στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης»

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε για την δύσκολη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ:

«Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών. Είμαι ευχαριστημένος που γύρισαν όλα τα παιδιά στο γήπεδο και περιμένουμε και τον αρχηγό μας (Kώστα Προύσαλη). Η νίκη αυτή μας κρατάει στην διεκδίκηση της 5ης θέσης που είναι και ο μεγάλος στόχος. Από εδώ και πέρα μπορούμε να χτυπήσουμε όλους τους αγώνες. Δεν θα χαρίσουμε κανέναν βαθμό. Στο 2ο σετ είχαμε υπομονή και καταφέραμε να γυρίσουμε το σετ που μας έδωσε τη νίκη».

Ο ακραίος του Φιλίππου Βέροιας Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε:

«Ιδιαίτερο παιχνίδι, παίξαμε με μάσκες και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες. Ο αντίπαλος μας παρουσιάστηκε με λύσεις ανάγκης. Απώτερος σκοπός ήταν η νίκη. Ο στόχος επετεύχθη. Kαι οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες. Στο 2ο σετ κολλήσαμε σε μία θέση στο σερβίς αλλά μετά καταφέραμε να απαντήσουμε και να κλείσουμε το σετ υπέρ μας. Υγεία σε όλους τους αθλητές. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κώστα Προύσαλη. Είναι παλικάρι ο Κώστας και πλέον ποιος δυνατός από τις πρώτες μέρες που προβλήθηκε από τον ιό. Υγείας σε όλους».

Ο Αλέξανδρος Γραμμενούδης εκ μέρους του Φιλίππου πρόσθεσε:

«Ολες οι ομάδες έχουν ελλείψεις και παρουσιάζονται με πολλές αλλαγές. Παίζει μεγάλο ρόλο ο κορονοϊός. Εχει χτυπήσει όλες τις ομάδες. Εμείς ξεπεράσαμε τον κορονοϊό και σταδιακά επιστρέψαμε. Βρίσκουμε το κουράγιο και τη δύναμη και επιστρέψαμε δυναμικά».