1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2021 22:49

Σάκης Ψάρρας: «Δεν θα επιτρέψω άσχημες συμπεριφορές ξένων προς στους συμπαίκτες τους»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας εκτός απο την ανάλυση του αγώνα, καυτηρίασε και την συμπεριφορά ξανου αθλητή προς τους συμπαίκτες του λέγοντας:

«Η Κηφισιά έχει καλό σέρβις και σε κάποια σημεία δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Γενικά είναι πολύ δύσκολο για εμάς να πάιξουμε ανταγωνιστικά δύο συνεχόμενα παιχνίδια και σε ένα σημείο τα καταφέραμε. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Σε αυτά τα παιχνίδια περιμένω από κάποιους αθλητές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην αφήνουν την ευθύνη στους μικρότερους. Γι'αυτό είμαι λίγο στεναχωρημένος και δεν θα ήθελα να το ξαναδώ.

Το κέρδος μας είναι ότι παίζουμε με νέα παιδιά και ότι χάνουν με 3-2 σετ απέναντι σε έμπειρες ομάδες είναι θετικό. Κρατάμε κάποια καλά στοιχεία, θέλω όμως να αποβάλουμε κάποια αρνητικά και κυρίως την διαχείριση καταστάσεων μετά από νίκες και θριάμβους. Δεν πρέπει αθλητές ξένοι που παίζουν χρόνια στην Ελλάδα να συμπεριφέρονται άσχημα στους συμπαίκτες τους. Αυτό δεν θα το επιτρέψω».

Ο κεντρικός του Μίλωνα Θοδωρής Δορδοκίδης τόνισε:

«Κρατάμε το σερβίς μας, όμως δεν πήγαμε καλά στο μπλοκ-άμυνα. Δεν είχαμε ενέργεια όπως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι όπως όλοι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι γιατί έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ