1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2021 00:30

'Ακης Φλαούνας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας ειπε για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ::

«Ξεκινήσαμε πολύ καλα στο πρώτο σετ, δεν δεχτήκαμε πίεση και καταφέραμε να το πάρουμε. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, μας πίεσε στην υποδοχή και μετά σε κάθε σετ ολο και περισσότερο υποχωρούσαμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη δίκαιη νίκη του αλλα και στα δικούς μας παίκτες που πάλεψαν πολύ, δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια τους.

Αύριο είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι που θελουμε να είμαστε και παλι ανταγωνιστικοί. Ακολουθεί ένα δύσκολο προγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια ακόμη και θα προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.»

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε:

«Ενώ ξεκινήσαμε καλά, με καλή τατική και λίγα λάθη πήραμε το 1ο σετ. Κάναμε λάθη στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και πήρε τη νίκη. Θα παλέψουμε και τον δεύτερο αγώνα αύριο.

Όντως κάνουμε την προσπάθεια μας που δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα στη βαθμολογία. Εχουμε πολλά νεκρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο. Για τη συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πολλά εκτός έδρας παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ