1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2021 19:17

Πρόγραμμα-«βουνό» περιμένει τον ΟΦΗ με πέντε εκτός έδρας παιχνίδια

Ένα ολόκληρο βουνό περιμένει τον ΟΦΗ το επόμενο δεκαήμερο αφου είναι υποχρεωμένος να δώσει 5 συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια!

Μετά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα τον ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός Κρήτης, , καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά , το οποίο με βάση το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ στις ομάδες, θα γίνει τη Δευτέρα 15/2, 6μμ στο Ζηρίνειο, για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνεις την Αθήνα, μετά το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/2, 5μμ), για την 11η αγωνιστική, της Volley League.Τα συνεχόμενα εκτός  έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθούν με την αναμέτρηση στη Βέροια με το Φίλιππο, που θα γίνει το Σάββατο 20/2, στις 6μμ, για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Τέλος όπως δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ «θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε και κυρίως για τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βέροια, στα οποία θα ζητήσουμε πόντους. Κάνουμε ήδη ένα τέτοιο πλάνο. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι παιχνίδια με εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ