1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2021 16:01

Το «ευχαριστώ» του Φοίνικα Σύρου ONEX στην διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φοίνικα ΟΝΕΧ για την άψογη φιλοξενία που είχε η αποστολή της ομάδας της Σύρου, στην Βέροια, αν και το παιχνίδι τελικά αναβλήθηκε λογά κρουσμάτων covid-19, τα οποία προέκυψαν στην ομάδα του Φίλιππου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League  μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του Φοίνικα ΟΝΕΧ, η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς η πανδημία στέκεται για μια ακόμη φορά «εμπόδιο» στην διεξαγωγή των αγώνων.  

Ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση στους αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον COVID 19. Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρη Πιτούλια, τον Γενικό Αρχηγό κ. Λεωνίδα Ξανθόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κορωνά για την άψογη φιλοξενία κατά τις ημέρες που βρεθήκαμε στην πόλη τους.

Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν το βόλεϊ και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στην ομάδα τους, και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ