1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2021 13:26

Οι αδερφοί Χαντ αναμετρούνται στη Νέα Σμύρνη

Στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα υποδεχτεί τον Ο.Φ.Η. με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Τα πρόσωπα της αναμέτρησης είναι τα αδέλφια Χαντ που θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι. (6η αγωνιστική, 30/1, 17:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος).
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα δώσει τον τρίτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος αλλά τον πρώτο μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Στόχος είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ειδικά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά. Εχει στο ενεργητικό του έναν βαθμό, όπως και ο ΟΦΗ.

Ο Τέιλορ Χαντ θα βρει αντίπαλο του τον αδελφό του Στίβεν Ρόμπερτ που αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ολοι μιλάνε για τις καλές εμφανίσεις μας αλλά ήρθε η ώρα να κάνουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Θέλουμε να κάνουμε το παιχίδι μας, έχουμε προετοιμαστεί καλά, τα παιδιά είναι καλά και φυσικά υπολογίζουμε το ίδιο όλες τις ομάδες που είναι απέναντι μας. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε τους αγώνες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Περιμένω να γίνει καλό παχνίδι και επιτέλους να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Ο Ο.Φ.Η. μπορεί να προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας αλλά πήρε τον πρώτο του βαθμό και όπως και ο Μίλωνας στοχεύει στην πρώτη του νίκη.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας δήλωσε: «Ο Μίλωνας έχει παίκτες με ιστορία στο βόλεϊ. Είναι ο Ηλίας Λάππας, είναι ο Αδρεάδης, είναι παιδιά που έχουν πρωταθλήματα και Κύπελλα στην πλάτη τους και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Είναι μια ειδική ομάδα, που αν της δώσεις την ευκαιρία, θα σε σκοτώσει. Οσο και αν έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, για κάποιους είναι ντεσαβαντάζ, για μένα είναι αβαντάζ, γιατί έχουν την εμπειρία».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει καλούς αθλητές, που έχουν παίξει χρόνια βόλεϊ. Για μένα μετράει η ψυχή και αγωνιστικότητα και θα έρθει και η νίκη».

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Mάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Πάμε καθαρά για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει πολύ το τρίποντο».

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ