1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2021 23:41

Σάκης Ψάρρας: «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι τριών σετ που στο τέλος επικράτησε η έδρα»

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλωνα Σάκης Ψάρρας σχολίασε για το ματς στο Ζηρίνειο:

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι ειδικά για τρία σετ. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και οι παίκτες πάλεψαν σε κάθε πόντο. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια μας. Όπως πήγε το παιχνίδι ήταν λογικό που κατέληξε στην πλευρά των γηπεδούχων, καθώς κάποιες φορές υπερισχύει η έδρα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε στα γήπεδα».

O διαγώνιος του Μίλωνα και πρώην της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ είπε:

«Σίγουρα το πρώτο σετ ήταν το «κλειδί» του παιχνιδιού. Είχαμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε και να φύγουμε από το Ζηρίνειο με τουλάχιστον ένα βαθμό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω και το κατέκτησε. Αξίζει συγχαρητήρια ο Νίκος Ζουπάνης και η Κηφισιά για αυτή την ανατροπή. Σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη τα οποία μας στοίχησαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και θα μπορούσαμε να το κατακτήσουμε και εμείς. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά την επιστροφή μου στο Ζηρίνειο ως αντίπαλος της Κηφισιάς σίγουρα μου δημιούργησε συναισθήματα. Έχω φίλους και πρώην συμπαίκτες στην ομάδα της Κηφισιάς και σίγουρα χάρηκα που τους είδα. Διασκέδασα το παιχνίδι, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ