1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2021 00:53

Κώστας Δεληκώστας: «Κάναμε μέτρια εμφάνιση, ψάχνουμε για ακραίο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας αναφέρθηκε στα πολλά χαμένα σερβις,  στην απουσία του τραυαματία Μπατατζίμ και στην αντικατάσταση του:

«Η εμφάνισή μας ήταν μέτρια. Ήμασταν πολύ κακοί στο σέρβις, σε αντίθεση με τον Φοίνικα που ήταν πολύ καλός. Έμεινα ευχαριστημένος από την επίδοση που είχαμε στο δεύτερο και στο τρίτο σετ. Επιπλέον, θεωρώ ότι χάσαμε πολλά εύκολα μπλοκ αλλά νομίζω πως θα συνέλθουμε. Ο Μπατατζίμ χθες έκανε την τελευταία του προπόνηση, έχει ρήξη στο στήθος, οπότε θα πρέπει να βρούμε ακραίο.» 

Ο Σωτήρη Σωτηρίου τόνισε για την ήττα του ΠΑΟΚ:

«Περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν τελειώσαμε τις μπάλες που έπρεπε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε και 3-1. Απλά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό ωστέ να τελειώσουμε τον αγώνα. Έχουμε δρόμο ακόμα, θα βελτιωθούμε σε ότι δεν κάνουμε σωστά, ώστε να είμαστε καλοί στην συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ