1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2021 14:06

Ηρεμία και ομοψυχία στην Ε.Σ.Α.Π. μετά την ένταση των τελευταίων ημερών

Ενότητα και ομοψυχία εξέπεμψε το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. μετά την ένταση των τελευταίων ημερών που προκλήθηκε από τη συμμετοχή του Φιλίπ Ντεποτόφσκι στον αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τον Φίλιππο Βέροιας, την παραπομπή της Ε.Σ.Α.Π. στον αθλητικό δικαστή αλλά και το αίσιο τέλος της υπόθεσης με την οδηγία της Γ.Γ.Α. και την άδεια που εξασφάλισε ο Σκοπιανός πασαδόρος σήμερα 22/01 από την Πολιτική Προστασία. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε όλα τα Τ.Α.Α. για τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει τις προηγούμενες ημέρες, οι οποίες όπως είπε έγιναν προς όφελος όλων των ομάδων και της λίγκας.
Επίσης, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. είπε πως η παραπομπή της υπόθεσης του αθλητικού δικαστή ήταν μονόδρομος καθώς τη δεδομένη στιγμή η Ε.Σ.Α.Π. δεν καλύπτοταν από κάποια θεσμική απόφαση και εξέφρασε την πικρία του για τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από τον Παναθηναϊκό και τον Π.Α.Ο.Κ. και ειδικά από τον Π.Α.Ο.Κ. που είχε προσωπικές αναφορές και χαρακτηρισμούς. Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις όλοι συμφώνησαν να έχουν πιο συχνή επικοινωνία, να είναι στο πλευρό της επιτροπής πρωταθλήματος και να λύνουν όποιο πρόβλημα προκύπτει και ειδικά μέσα από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π.:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου για να εκτιμήσει, να συζητήσει και να αποφασίσει για τις τελευταίες εξελίξεις όπως διαμορφώνονται με τις σημαντικές αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο, τις συμμετοχές αθλητών που προέρχονται από το εξωτερικό, το ζήτημα του δημιουργήθηκε με αθλητή του ΠΑΟΚ καθώς και τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κατά τις Ε.Σ.Α.Π..

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε:

Ενημερώθηκαν όλα τα Τ.Α.Α. για τις ενέργειες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος προς τη αθλητική ηγεσία και τις υγειονμικές υπηρεσίες ώστε να προασπιστούν τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των Τ.Α.Α. και κυρίως της Ε.Σ.Α.Π..

Ολα τα Τ.Α.Α. συμφώνησαν πως η Ε.Σ.Α.Π. έχει καταφέρει πολλά και έχει επιτύχει πολλά για λογαρισμό όχι μόνο του ελληνικού βόλεϊ αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, όπως την επίτευξη απόφασης από τη Γ.Γ.Α. που ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους αθλητές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και σε όλα τα αθλήματα.

Ενημερώθηκαν όλα τα Τ.Α.Α. πως πρέπει να ενημερώνουν την Πολιτική Προστασία και να λαμβάνουν ειδική άδεια όταν ένας αθλητής ταξιδεύει ή προέρχεται από το εξωτερικό για να λαμβάνει ειδική άδεια εξαίρεσης της 7ημερης καραντίνας.

Ολα τα Τ.Α.Α. δεσμεύτηκαν να τηρούν ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο και τυχόν απορίες ή κενά που δημιουργούνται να επικοινωνούνται σε έκτακτες συνεδριάσεις για να δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αποφασίστηκε να εξεταστούν εγκαίρως πιθανά αιτήματα των ομάδων για καλύτερο προγραμματισμό των αγώνων των προσεχών αγωνιστικών σε συνενόηση με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Ο αγώνας Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει οριστικά την Τετάρτη 27/1 και όχι την Πέμπτη 281/1 και θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση και το κανάλι ΕΡΤ Flix.

Xαρακτηρίστηκαν ατυχείς οι ανακοινώσεις ΤΑΑ που είδαν το φως της δημοσιότητας με αιχμές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς έναντι της ΕΣΑΠ και του προέδρου της Παντελή Ταρνατόρου.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. συνεχίζει ενωμένο και δυνατό για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται και να δημιουργήσει ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον για την πορεία των ομάδων στη δύσκολη αγωνιστική περίοδο που διεξάγεται εν μέσω πανδημίας και αυστηρών περιορισμών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ