1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2021 22:06

Νίκος Ζαλμάς: «Φανήκαμε πιο έτοιμοι από τον ΟΦΗ»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε για την πρώτη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ:

«Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για μας, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, που είχαμε με κάποιους τραυματισμούς. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά.
Φάνηκε ένας βαθμός ετοιμότητας μεγαλύτερος απο εμάς έναντι του ΟΦΗ.Ήμασταν καλοί στο side out και την ποιότητα της υποδοχής.

Η έλλειψη κάποιων εύκολων πόντων που θα μπορούσαμε να πάρουμε στο δεύτερο και το τρίτο σετ, ήταν αυτή που οδήγησε σε ένα πιο αγχωτικό δεύτερο και τρίτο σετ. Είναι λογικό καθώς οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό αυτήν την περίοδο.Είμαι ευχαριστημένος απο τα παιδιά, για την προσπάθεια.Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα εξαιτίας του covid και της διακοπής.Ελπίζω να μην έχουμε άλλη διακοπή.»

Ο Φρίξος Κωτσάκης για λογαριασμό του ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε:

«Το σημαντικό για μας και για όλους τους αθλητές είναι ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα.Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική σε μια δύσκολη έδρα.
Νικήσαμε 0-3, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ.Ήταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Για μας είναι τρείς πολύτιμοι βαθμοί και συνεχίζουμε το πρωτάθλημα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ