Εκτυπώστε τη σελίδα
16-01-2021 13:23

Έτοιμος για το restart ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός απέναντι στον Μίλωνα

Ηταν 16 Οκτωβρίου 2020 όταν ο Παναθηναϊκός και ο Μίλων βρέθηκαν αντίπαλοι στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης και σήμερα ακριβώς τρεις μήνες μετά οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για την 3η αγωνιστική και στην επανεκκίνηση της Volley League λόγω της πανδημίας.. (3η αγωνιστική, 16/1, 17:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης).
Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει απώλεια σετ στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Έχει νικήσει 3-0 σετ τον ΟΦΗ στο Μαρούσι και την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Οι περσινοί πρωταθλητές δηλώνουν έτοιμοι για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και άπαντες οι αθλητές του ρόστερ είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από τόσο καιρό και ελπίζουμε ότι είναι ένα δείγμα επιστροφής στην κανονικότητα γενικότερα για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο παρά το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μίλωνας είναι αξιόμαχη ομάδα και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν συγχωρεί βαθμολογικές απώλειες».

Ο Μίλωνας ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Εντός της 70ημερης διακοπής αποχώρησε από την ομάδα ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίτσκοβιτς. Ο Σάκης Ψάρας θα εμπιστευτεί τον Σπύρο Χανδρινό στη θέση του βασικού ακραίου με παρτενέρ τον Ηλία Λάππα ή τον Γιάννη Μαντέκα.

«Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι σα να παίζουμε την πρώτη αγωνιστική διότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με πολλές απουσίες λόγω των προβλημάτων που είχαμε με τα κρούσματα covid-19. Ευτυχώς όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Δουλέψαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα το προηγούμενο διάστημα. Πάμε για νέα προσπάθεια με στόχο να σταθούμε με αξιοπρέπεια και για να κρατήσουμε πολύ ψηλά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο αγώνα σήμερα με τον Παναθηναϊκό αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι θετικό».

Είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος μετά τη σεζόν 2012-13 όπου ο Παναθηναϊκός είχε δύο νίκες με 3-0 και 3-2 σετ.