1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2021 00:24

Χαραλαμπίδης, Έγκλεσκανς: «Κλειδί του αγώνα το χαμένο πρώτο σετ»

Στην απώλεια του πρώτου σετ στάθηκαν ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Χαραλαμπίδης και ο διαγώνιος Χέρμανς Έγκλεσκανς μετά την ήττα από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-2 σετ.

 

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Χαραλαμπίδης τόνισε στην ΕΡΤ3: «Το κλειδί του αγώνα ήταν το πρώτο σετ. Είχαμε μεγάλη διαφορά και ήταν σημαντικό να την κρατούσαμε για να το κατακτούσαμε. Μετά το 2-0 σετ ανεβάσαμε ρυθμούς και στο πέμπτο σετ ήταν 50-50. Η Σύρος έπαιξε καλά, εμείς κάναμε λάθη και εκεί κρίθηκε. Ο καθένας μας έχει να δώσει πολλά περισσότερα και δύο μήνες εκτός είναι πολλοί για έναν αθλητή. Μπορούμε πολλά περισσότερα ως Ολυμπιακός. Έχουμε δρόμο ακόμα για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές».

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η απώλεια του πρώτου σετ, ίσως μας επηρέασε, αφού αργήσαμε να αντιδράσουμε. Είχαμε μεγάλο προβάδισμα και παίξαμε ποιοτικά ορισμένες φορές αλλά κάποιες άλλες όχι. Το περιμέναμε αυτό γιατί δεν βρισκόμαστε στο 100%. Σίγουρα μας λείπει ο ρυθμός, ξεκινώντας αυτή την περίοδο μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή. Είναι λογικό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μέσα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα παρουσιάσουμε βελτίωση και θα φτάσουμε στις νίκες που θέλουμε. Αναμφίβολα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν παλέψαμε. Είμαστε Ολυμπιακός. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε, αφού τα παιχνίδια είναι συνεχή και πρέπει να προχωρήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ