1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2021 18:20

«Πρασίνισε» και επίσημα η Εβίτα Ξηντάρα

Την απόκτηση της 28 χρονης έμπειρης λίμπερο, Εβίτα Ξηντάρα από την Θέτιδα Βούλας, ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός.Η διοίκηση των «πρασίνων» αναφέρει: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που αναμένεται να ενισχύσει τα μέγιστα τα «φίνα κορίτσια» στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν στην κορυφή.Η 28χρονη αθλήτρια έχει αρκετές εμπειρίες και άπαντες προσδοκούν ότι θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στον Σύλλογο.

  H πορεία της καριέρας της

2010-2011 Ηρακλής Κηφισιάς

2011-2016 ΖΑΟΝ

2016-2021 Θέτιδα Βούλας

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ξηντάρα ανέφερε

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η επιστροφή μου στα γήπεδα μετά την αποχή λόγο της πανδημίας, με βρίσκει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο με τεράστια ιστορία και μεγάλες διακρίσεις! Είμαι εδώ για να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ