1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2020 14:51

Ο.Φ.Η: «Θα τα καταφέρουμε και θα επιστρέψουμε δυνατοί»

«ΟΦΗ είμαστε. Θα τα καταφέρουμε. Θα επιστρέψουμε δυνατοί», με τα λόγια αυτά και ένα βίντεο απο το κανάλι της ομάδας στο youtube, απο τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, πριν αυτές σταματήσουν, λόγω της πανδημίας, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, έδειξε την ...αγωνία της, για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας
Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις, για το αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν αρχικά στις προπονήσεις και μετά στους αγώνες της Volley League, η οποία για την ώρα έχει «παγώσει».

Στο βίντεο του ΟΦΗ ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «στα παιχνίδια που μας καίνε η ομάδα θα είναι έτοιμη και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, ώστε να τα κερδίσει και να παραμείνει στην κατηγορία». Τέλος ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος τόνισε «θα πάμε βήμα-βήμα και αισιοδοξώ ότι η ομάδα θα τα καταφέρει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ