Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2020 13:35

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Ψυχοφθόρα η όλη κατάσταση»

Του Προκόπη Χ. Κόγκου

Ένας από τους καλύτερους Πατρινούς βολεϊμπολίστες, ένας από τους πολλούς που βγήκαν από τα «σπλάχνα» της ΕΑΠ είναι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καριέρα με θητεία σε σπουδαίες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας Σύρου κ.ά. ενώ έχει χριστεί και διεθνής.

Τη φετινή σεζόν ο Πατρινός ακραίος είχε συμφωνήσει με την Κηφισιά αφού βασικό κριτήριο είναι η παραμονή του στην Αθήνα θέλοντας να συνδυάσει τις σπουδαίες του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών…

Όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Πάτρα αφού μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του μέσω του διαδικτύου…

Μιλήσαμε χθες με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και του ζητήσαμε το δικό του σχόλιο για το γεγονός πως η volley league ακόμα δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από την πολιτεία για να επαναρχίσει τη δράση της…

«Κατανοώ την απόφαση της πολιτείας να διακοπούν τα πρωταθλήματα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας όμως είναι μερικά πράγματα που πρέπει να τα δουν οι αρμόδιοι» είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Νομίζω πως η volleyleague μπορεί να τηρήσει τα πρωτοκόλλα και να ξεκινήσει και πάλι.

Όλοι οι αρμόδιοι έχουμε ζητήσει να βγει απόφαση από την ΓΓΑ και περιμένουμε αυτό να γίνει σύντομα για δύο συγκεκριμένους λόγους.

Ο ένας έχει να κάνει με το οργανωτικό κομμάτι καθώς αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν γίνει καμιά αγωνιστική, τότε θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα και αμφιβάλλω αν θα γίνει ομαλά η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια.

Ο δεύτερος λόγος και για μένα πιο σημαντικός, είναι πως αν δεν μπούμε σύντομα γήπεδο, αυτό θα είναι καταστροφικό για τους αθλητές.

Αν μείνουμε αρκετά χωρίς προπόνηση, εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αυτό το καθεστώς αβεβαιότητας είναι πολύ ψυχοφθόρο για όλους μας αφού περιμένουμε από μέρα σε μέρα να βγει νέα ΚΥΑ και αυτό φέρνει πολλαπλά προβλήματα. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό για την επόμενη μέρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Πηγή: gnomip.gr