1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2020 18:18

Ανατροπή για τη Volley League: Ελπίζει στο και... 5΄

Τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά περιμένει ο επαγγελματικός αθλητισμός σχετικά με το εάν θα εξαιρεθεί από τη γενική καραντίνα που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (5/11) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο ποδόσφαιρο (Super League) και στο μπάσκετ (Basket League) ενώ αρχικά όλοι ήταν σίγουροι που θα γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού υπήρξε μεγάλη ανησυχία για ανατροπή των δεδομένων. 

Μέχρι και αυτή την ώρα το θέμα βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και την τελική απόφαση θα πάρει ο ΕΟΔΥ και η ομάδα των λοιμωξιολόγων αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους, όπως υγειονομικά πρωτόκολλα, μετακινήσεις ομάδων και εργαζομένων αλλά και λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και γυμναστηρίων.

Κερδισμένη πιθανότατα να είναι η ΕΣΑΠ και το πρωτάθλημα της Volley League που αρχικά είχε αποκλειστεί αλλά πλέον έχει πιθανότητες να μπει μέσα στην αναθεωρημένη συζήτηση σχετικά με τις επαγγελματικές λίγκες που γίνεται αυτή την ώρα...Διαβάστε το ρεπορτάζ στο sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ