1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2020 00:17

Με Μπατατζίμ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ

Πλήρης θα υποδεχθεί την ομάδα του ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, για την δεύτερη αγωνιστική της Volley league ανδρών, παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 1/11 (16.00) στο Παλατάκι.

. Ο προπονητής του δικεφάλου,Κώστας Δεληκώστας, είδε με ικανοποίηση τον Βραζιλιάνο Ενρίκε Μπατατζίμ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο και τον είχε αφήσει εκτός στην πρεμιέρα με τον Μίλωνα, να τίθεται στην διάθεση του για το ματς με την Κρητική ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη αναφέρει για την πορεία προετοιμασίας του δικεφάλου:

“Με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει το καθήκον του στην Αθήνα κόντρα στον Μίλωνα στην πρεμιέρα της νέας Volleyleague, η προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ ανδρών συνεχίστηκε για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων προπονήσεων περιελάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής κατάρτισης με μπάλα, άφθονη τακτική καθώς και βίντεο-ανάλυση του παιχνιδιού κόντρα στον Μίλωνα, όπου το τεχνικό τιμ διαπίστωσε τα όποια λάθη έγιναν.

Ο Κώστας Δεληκώστας αφού είδε τον Ενρίκε Μπατατζίμ να ξεπερνά το πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο, έμεινε ικανοποιημένος, διότι το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ είναι πλέον λευκό.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ