Εκτυπώστε τη σελίδα
01-10-2020 15:54

Τέλος η περίπτωση του Πάρις στον ΠΑΟΚ που συνεχίζει το ψάξιμο

Ναυάγησε» τελικά η περίπτωση του Ιταλού πασαδόρου, Ματέο Πάρις, στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του αθλητή αλλά και ο ίδιος ο Ιταλός, ζήτησαν από την διοίκηση του δικεφάλου να εισπράξει ο παίκτης το συμβόλαιο όλης της χρονιάς, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι ήθελε να γίνει μία προσωρινή συμφωνία έως τον Δεκέμβριο, ώστε να κριθεί πρώτα η αγωνιστική κατάσταση του Πάρις, ο οποίος είναι πλέον 37 χρόνων.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν να αποσυρθεί από τις συζητήσεις με τον Πάρις, και πλέον αποφάσισε να συνεχίσει το ψάξιμο στην αγορά για άλλο πασαδόρο, αν και αυτή την εποχή, οι ποιοτικές λύσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Προς το παρών ο Κώστας Δεληκώστας και οι υπόλοιποι παίκτες του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου θα στητιχτούν στο νεαρό Κομητούδη , ο οποίος πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Φίλιππο Βέροιας, στο κλειστό της Νάουσας.

Όσον αφορά τον Τέλες, ο Βραζιλιάνος αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ , και είναι έτοιμος να ταξιδέψει αύριο για την πατρίδα του, εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος.