Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2020 22:15

Κώστας Προύσαλης: «Χτίζουμε» το Φίλιππο Βέροιας του μέλλοντος»

Ο Ναουσαίος εμβληματικός αρχηγό του Φίλιππου Βέροιας, Κώστας Προύσαλης , ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλή Κωνσταντίνο, μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας της Ημαθίας και τόνισε ότι:

«Ένα ακόμη ενθαρρυντικό φιλικό για μας, που δείχνει απλά ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Ασφαλώς και δεν έχουμε φτάσει ακόμη κάπου, θα δούμε που κάνουμε τα λάθη μας, και θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε ώστε παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι.

Κρατάμε την μαχητικότητά  της ομάδας και κάποια παιδιά που σήμερα πήραν παραπάνω χρόνο συμμετοχής και πάνω σε αυτό «χτίζουμε». Δεν έγινε κάτι, σήμερα, ούτε στα προηγούμενα φιλικά και πάνω σε αυτό όπως σας είπα χτίζουμε το Φίλιππο του μέλλοντος».

Αναφερόμενος ο Προύσαλης στην βράβευση που του έγινε στον τόπο που γεννήθηκε, ευχαρίστησε για αυτή την τιμή και τόνισε χιουμοριστικά ότι «ένιωσα λίγο σαν παλαίμαχος, αλλά ακόμη δεν είμαι… Μέχρι τώρα έχω πάρει πολλά από το βόλεϊ, αλλά θα έρθει η ώρα που θα δώσω και εγώ στο άθλημα..»

Τζιουμάκας: «Κάθε παίκτης που μπαίνει στο ματς, παίζει σαν ξεκίνησε αυτός στο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Φίλιππου, Σωκράτης Τζιουμάκας, (φωτό με Προύσαλη) υποστήριξε για την πολυ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά και τη σπουδαία νίκη επι του ΠΑΟΚ στη Νάουσα:

"Σίγουρα ήταν το πιο δύσκολο φιλικό που δώσαμε μέχρι σήμερα,  απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που, άσχετα αν ήταν το πρώτο τους φιλικό,  θεωρούνται δίκαια εκ των φαβορί του τίτλου.  Στόχος των φιλικών είναι να δοκιμάζω, να παίρνω τα στοιχεία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται σε κάθε σετ, να τα μελετήσω και στο τέλος να καταλήξω σε μία εξάδα που θα παίζει στα ματς.

Το θετικό στοιχείο για εμάς, πέρα από τη μαχητικότητα και την προσπάθεια να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αποτέλεσμα, είναι ότι όποιος παίκτης και να μπει στο παιχνίδι, παίζει λές και είναι ο παίκτης που ξεκίνησε τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού».