1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2020 15:43

Μιχαλης Σακελλαρίδης: «Η ουσία του αθλητισμού είναι να πρωταγωνιστούν τα μικρά παιδιά» (vid)

Ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης στο πλαίσιο της παρουσίασης της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, σχολίασε για λογαριασμό του volleynews.gr αρχικά για την πανδημία του κορονοϊού και τα προβλήματα που δημιούργησε στο βόλεϊ και στα σωματεία:
«Το ζητούμενο είναι να έχουμε υγεία. Πέρυσι με το lock-down, κόπηκαν οι δραστηριότητες του συλλόγου και μείναμε τρεις μηνες κλειστοί. Μόνοι μας καλύπτουμε τα έξοδα όλων αυτών των τμημάτων, το προσωπικό, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και αν δεν έχουμε τους αθλούμενους, αν δεν έχουμε έσοδα, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Τώρα λειτουργούμε, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς και πιστεύω να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι η ευχή μας και ξυπνάμε κάθε μέρα με αυτή την αγωνία».

Για την αήττητη άνοδο πέρυσι της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε: «Ναι πράγματι και οι δύο ομάδες ανέβηκαν αήττητες, είχαν μια καταπληκτική χρονιά, η χαρά μας ήταν μεγάλη και ειδικά στο βόλεϊ, όπου ο Μίλωνας έχει μεγάλη ιστορία. Εχει πάρει δυο πρωταθλήματα Ελλάδος στους άνδρες, με τίτλους στους παίδες, στους έφηβους. Τώρα έχουμε διακρίσεις και στα γυναικεία τμήματα. Στις υποδομές γίνεται πολύ καλή δουλειά, έχουμε ακαδημίες από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με 250 κορίτσια και 80 αγόρια, όταν ακούω αριστερά και δεξιά άλλους συλλόγους να μην έχουν ούτε 20 αγόρια. Πέρυσι με όλα τα άλλα αθλήματα, καθώς καλλιεργούμε και Ολυμπιακά αθλήματα, είχαμε γύρω στους 2 χιλιάδες αθλητές στις ακαδημίες μας. Ελπίζω να συνεχιστεί και φέτος αυτό το πράγμα, να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και όλα να πάνε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω από δω και πέρα να πάμε καλά».

Για την δεύτερη θέση των εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και την αποκλεισμό των νεανίδων και γενικά τη δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά του συλλόγου, ειπε: «Για μένα εκεί είναι η ουσία του αθλητισμού. Είναι οι υποδομές, να πρωταγωνιστούν τα μικρά παιδιά, η διαπαιδαγώγηση που θα δώσεις στα παιδιά, γιατί δεν είναι μόνο η νίκη, να μάθουν την ομαδικότητα, την αγάπη για τον αθλητισμό, να αγωνίζονται σωστά και τίμια. Αυτό μας δίνει την μεγαλύτερη χαρά. Η δουλειά στις υποδομές και όταν έχεις τέτοιες υποδομές, το αύριο είναι καλύτερο».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν, ευχήθηκε: «Να έχουμε υγεία και να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα, χωρίς προβλήματα, χωρίς την πανδημία και καραντίνα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ