1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2020 18:52

Και... Μπέλος στον Παναθηναϊκό

Το όνομα του Χρίστου Μπέλου ταυτίστηκε με τα πέτρινα χρόνια της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την δεκαετία που πέρασε.

Βοήθησε σε δύσκολες στιγμές για την επιβίωση του τμήματος και για να πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής στη Volley League.

Είναι η ίδια ομάδα που μέσα από τα προβλήματα έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη σεζόν 2019-20 και ο Μπέλος παρότι δεν ήταν στο ρόστερ έχει το κομμάτι που του αναλογεί.

Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών.

Ο Μπέλος έκλεισε το κύκλο του ως αθλητής και δοκιμάζει την τύχη του ως προπονητής.

Πράος, συγκροτημένος και με υψηλό δείκτη μεταδοτικότητας στα νέα παιδιά ο Μπέλος είναι ιδανική περίπτωση για τη θέση του β΄προπονητή της εφηβικής ομάδας που το 2019 και το 2020 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρίστο Μπέλο στα τμήματα ακαδημιών βόλεϊ του «τριφυλλιού».Ο άλλοτε άσος της πετοσφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα.Ο 40χρονος θα είναι προπονητής των Παίδων και βοηθός προπονητής στους εφηβους, με στόχο να παραμείνουν τα τμήματα ακαδημιών του Συλλόγου στο βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο.Το βιογραφικό του πρώην διαγώνιου είναι πλούσιο ως αθλητής καθώς έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες  Αναγέννηση Άρτας, Μίλωνας, Άρης Νικαίας, ΑΕ Νικαίας, Παγκράτι, Ορεστιάδα, ΕΑ Πατρών, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Κηφισιά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com  είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω να μεταδώσω στα παιδιά τις αξίες που είχα και εγώ ως αθλητής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ