1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2020 20:13

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Ίσως αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν» (vid)

Από τις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση ήταν του Ανδρέα Ανδρεάδη στον Μίλωνα που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη του κέντρου. Ο έμπειρος κεντρικός στο πλαίσιο της παρουσίασης της ομάδας αποκάλυψε ότι μπορεί φέτος να είναι και η τελευταία του σεζόν μετά από 20 και πλέον χρόνια καριέρας.
«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής πάει τέλεια. Ο Μίλωνας παρόλο που φέτος ανέβηκε πάλι στη Volley League έχει πολύ καλή οργάνωση και αποτελείται από επαγγελματίες ανθρώπους, όπως ο μάνατζερ Δημήτρης Δημητρακόπουλος αλλά και ο Σάκης Ψάρρας, με τον οποίο παλιότερα ήμασταν συμπαίκτες και πλέον τον έχω προπονητή. Θα δίνουμε κάθε ημέρα το 100% για να κρατήσουμε αρχικά τον Μίλωνα στην κατηγορία».

Για το φετινό ρόστερ του Μίλωνα και για το πως μεταδίδει την εμπειρία του στους νεότερους: «Μου αρέσει πολύ ο ρόλος και τον είχα σε κάθε ομάδα που έπαιζα. Τις εμπειρίες που έχω θέλω να τις μεταλαμπαδεύσω στους νεότερους αθλητές και να τους βοηθήσω εντός και εκτός γηπέδου. Οτιδήποτε και αν χρειαστούν εγώ θα είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω».

«Δυνατό πρωτάθλημα»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ φέτος. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου θεωρώ πως είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και αυτοί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν φυσικά να κοντράρουν αυτές τις ομάδες και ο στόχος του Μίλωνα είναι η παραμονή στη

Για το αν θα είναι φέτος η τελευταία του σεζόν: «Θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες. Θεωρώ πως έχω 1-2 χρόνια ακόμα, βοηθάει και η θέση του κεντρικού. Ίσως γίνει όμως κάποια αλλαγή στο τέλος της σεζόν και σταματήσω».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ