1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2020 20:06

Σάκης Ψάρρας: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στο ανδρικό βόλεϊ» (vid)

Μετά από περίπου 20 χρόνια ο Σάκης Ψάρας επιστρέφει στο Μίλωνα, αυτή τη φορά ως προπονητής. Ο γρεβενιώτης τεχνικός επιστρέφει στην volley league και μάλιστα σε μία ομάδα που υπηρέτησε ως πασαδόρος τις μεγάλες στιγμές της δεκαετίας του 90 για να οδηγήσει τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Στο πλαίσιο της media day της ομάδας, ο Σάκης Ψάρρας μίλησε για τους φετινούς στόχους του Μίλωνα σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον πλανήτη.

«Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές σε όλο τον πλανήτη, είμαστε όμως αισιόδοξοι πως θα το ξεπεράσουμε. Η ζωή κερδίζει στο τέλος και μέσω του αθλητισμού πρέπει να το δείξουμε. Επέστρεψα φέτος στον Μίλωνα από άλλο πόσο αυτή τη φορά, ως προπονητής. Ο Μίλωνας είναι ο σύλλογος με τον οποίο έπαιξα πρώτη φορά στη Volley League, τον αγαπάω πολύ και είναι ένα σωματείο αξιόλογο και μία... κυψέλη των σπορ. Έρχονται εκατοντάδες παιδιά και αθλούνται στις εγκαταστάσεις του. Υπάρχει μία πρόοδος στον Μίλωνα και αυτή η πρόοδρος θα φανεί και στο ανδρικό βόλεϊ, το οποίο επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα ότι είμαστε κάτι διαφορετικό και στο τέλος της σεζόν να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση σε όλο το ανδρικό βόλεϊ».

«Οι παλιοί και οι νεοί»

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας: «Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν αυτό το μίγμα που έχουμε δημιουργήσει με νέους και έμπειρους αθλητές. Ανδρεάδης και Λάππας είναι αθλητές με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης παλιότερα και ξέρω πολύ καλά το πνεύμα νικητή που έχουν. Αυτό θέλω να μεταδώσουμε και στους νέους αθλητές του ρόστερ, το ότι θέλουμε να κερδίζουμε και να κάνουμε σωστά πράγματα στις προπονήσεις και στους αγώνες. Θα μας βοηθήσουν πολύ με τη παρουσία τους, όπως επίσης και ο Μαντέκας και ο Χαντ για να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή τη φιλοσοφία στους νέους όπως τους Χανδρινούς και τον Παπαδάκη, που προέρχονται από την εφηβική ομάδα. Ας μου επιτραπεί να πω πως η ομάδα της Volley League θα είναι η βιτρίνα και από πίσω θα υπάρχουν πολλά παιδιά που θα ασχοληθούν με το ανδρικό βόλεϊ, στο σωματείο του Μίλωνα».

«Θα αφήσουμε το στίγμα μας»

Για το φετινό πρωτάθλημα της Volley League: «Πρέπει να δούμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά όπως και να έχει θεωρώ πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις, ειδικά από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, αλλά και οι υπόλοιπες έχουν αφιερώσει χρόνο, λεφτά και διάθεση για το επαγγελματικό βόλεϊ. Θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μέσα σε αυτόν τον ανταγωνισμό θα ενταχθεί και ο Μίλωνας, που θα είναι μία ομάδα που δύσκολα ο αντίπαλος θα νικάει και θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι. Θα αφήσουμε και εμείς το στίγμα μας στο φετινό πρωτάθλημα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ