1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2020 14:07

Τα πρώτα φιλικά για τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Τα πρώτα φιλικά ενόψει της νέας περιόδου, ανακοίνωσε ο πρωταθλητής Πανανθηναϊκός. Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για το μήνα Σεπτέμβριο, θα δώσει συνολικά έξι αγώνες και θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο με τουρνουά στην Κύπρο που διοργανώνει η Ένωση Παραλιμνίου.

 

Στη συνέχεια θα υποδεχτεί στον Αγ. Θωμά, τους νεοφώτιστους στη Volleyleague ανδρών Φίλιππο Βέροιας και Μίλωνα, Κηφισιά στο Ζηρίνειο και Καλαμάτα 80 στον Αγ. Θωμά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «πρασίνων»

«Tο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν.Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες καταστρώνουν τα σχέδια για το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας  ενώ έχουν προγραμματίσει και φιλικά ματς.Αναλυτικά τα «πράσινα» φιλικά :

Σάββατο/Κυριακή 19-20/9  ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στο τουρνουά της Ένωσης Παραλιμνίου στο Παραλίμνι με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας , του ΑΠΟΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας

Τετάρτη 23/9 ΠΑΟ-Φίλιππος Βέροιας 17.00 Αγ Θωμάς

Παρασκευή 25/9 ΠΑΟ-Μίλωνας 18.30 Αγ. Θωμάς

Σάββατο 26/9 Κηφισιά-ΠΑΟ 18.00 Ζηρίνειο

Τετάρτη 30/9 ΠΑΟ- Καλαμάτα 80 17.00 Αγ. Θωμάς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ