1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2020 09:18

Φιλική νίκη του Φιλίππου Βέροιας επί των εφήβων του Ηρακλή

Ο Φίλιππος Βέροιας στο πρώτο φιλικό της σεζόν αντιμετώπισε την εφηβική ομάδα του Ηρακλή που ετοιμάζεται για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και επικράτησε με 3-0 σετ.

Το φιλικόέγινε στο άδειο Κατσάνειο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των ερυθρόλευκων της Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε ικανοποιημένος ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας: «Για πρώτο φιλικό, πήγαμε πολύ καλά, δοκιμάσαμε πολλά σχήματα και για αυτή την εποχή η εικόνα της ομάδας αφήνει μεγάλη αισιοδοξία»

Από την πλευρά του ο ομόλογός του στο «Γηραιό» Αντώνης Μαυρίδης , έχοντας ασφαλώς το μυαλό του στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ21 δήλωσε ότι «έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Φίλιππος. Όπως και ο κ. Τζιουμάκας, έτσι κι εγώ έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και ενόψει των τελικών στην Αθήνα, ελπίζω να παρουσιάσουμε μια ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα».

Τα σετ 3-0 (25-10, 27-25, 25-23)  

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης, Στ. Τζιουμάκας, Μπίσετ, Γάτσης, Φέρελ, Γ. Τζιουμάκας, λίμπερο ο Μπουράκης, Μιχελάκης, Παπζογλου, Τσιάρας, Μπουτόπουλος, Γραμμενούδης, Αρτακιανός

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 ΕΦΗΒΟΙ (Α. Μαυρίδης): Στεφανίδης, Καλϊτζίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κεσούδης, λίμπερο ο Κωστάκγλου, Κονιόρδος, Τσακίρης, Χίζαρης, Γεράνης , Καραμάνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ