1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2020 23:25

Πρώτο ραντεβού της Κηφισιάς στον στίβο του Ζηρινείου

Με τις εξετάσεις για τον κορονοϊό σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο να είναι αρνητικές, δόθηκε σήμερα Δευτέρα (24/08) το πρώτο... σερβίς της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Ζαλμάς συναντήθηκε για πρώτη φορά φέτος με παλιούς και νέους παίκτες στο γήπεδο του στίβου στο Ζηρίνειο, παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Στο Ζηρίνειο στάδιο ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασία του ΑΟΠ Κηφισιάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, τα οποία ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον κορωνοϊο με τη διοίκηση να ζητεί από τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να σημειώσουμε ότι νωρίς το πρωί το τεχνικό επιτελείο και ομάδα παικτών πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις για τον covid-19, οι οποίες ήταν όλες αρνητικές.

Αύριο το πρωί θα περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις και οι υπόλοιποι παίκτες της Κηφισιάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ