1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2020 19:52

Έξι προσθήκες, οκτώ ανανεώσεις για τον Πανερυθραϊκό που ετοιμάζεται για την πρι λιγκ

Ο Πανερυθραϊκός μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της νεοσύστατης πρι λιγκ ανδρών (14/11) και ολοκλήρωσε τη στελέχωση του ρόστερ του με 6 νέες προσθήκες, οι οποίοι μαζί με τις 8 παραμονές αθλητών θα παλέψουν στον Α' όμιλο μαζί με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Κέρκη Σάμου, Αιγιαλέων και Καλαμάτα 80.
Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου των μεταγραφών ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι ο σύλλογος μας με γνώμονα τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας της Pre-League, αλλά παραμένοντας πάντα πιστός στην αναπτυξιακή του φιλοσοφία, συμπλήρωσε το ρόστερ είτε με αθλητές από την εφηβική του ομάδα είτε με επιλεγμένες μεταγραφές σε θέσεις αθλητών που για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησαν από την Ανδρική μας ομάδα.

Στόχος μας η διατήρηση, κατά το δυνατόν, της ίδιας σύνθεσης της ομάδας η οποία με απόλυτη επιτυχία τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι:

Χατζηνικολάου Δημήτρης από Αθλοπαιδιών Κω για τη θέση του ακραίου

Μάμαλης Γιάννης από Παμβοχαϊκό για τη θέση του κεντρικού

Βήτας Γιάννης από AE Αγίας Παρασκευής για τη θέση του κεντρικού

Λυκούρεσης Διονύσης από Φοίβο Μελισσίων για τη θέση του κεντρικού

Γαβιήλ Νίκος από Παμβοχαϊκό για τη θέση του πασαδόρουΣτόγιας Σταύρος για τη θέση του διαγώνιου από την εφηβική μας ομάδα

Ρεστέμης Τριαντάφυλλος για τη θέση του ακραίου από την εφηβική μας ομάδα

Παραμένουν: Κωστόπουλος Γ, Μήττας Κ, Τσικάτος Δ, Βήτας Σ, Πλεμμένος Θ, Κρέτσης Ν, Φωλιάς Λ, Σουσούνης Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ