1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2020 15:56

Ο Ολυμπιακός 2020-21: Ποιες θέσεις έμειναν για να κλείσει το ρόστερ

Η ανακοίνωση δύο κεντρικών, του δεύτερου διαγωνίου και του δεύτερου λίμπερο απομένουν για να κλείσει το ρόστερ της σεζόν 2020-21 για την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.
Μία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί ο Ιούλιος, οι «ερυθρόλευκοι» με νέο προπονητή τον Δημήτρη Καζάζη που επέστρεψε στο Ρέντη μετά από 5 χρόνια, θέλει ελάχιστες προσθήκες για να συμπληρωθεί το νέο του ρόστερ.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έκανε γενναία ανανέωση μετά την απώλεια των δύο τίτλων της σεζόν 2019-20 αρχής γενομένης από τον προπονητή μέχρι και την πιο εφεδρική θέση της 13αδας (μετά την προσθήκη δύο λίμπερο).

Είναι χαρακτηριστικό πως από την ομάδα της σεζόν 2019-20 και τους 13 αθλητές που την συγκροτούσαν έμειναν μόνο τέσσερις. Πρόκειται για τον Κώστα Στιβαχτή που θα είναι πρώτος πασαδόρος, ο Δημήτρης Ριζόπουλος στη θέση των ακραίων, ο Δημήτρης Τζιάβρας που αναμένεται να μείνει ως δεύτερο λίμπερο και ο Θεόδωρος Βουλκίδης στους κεντρικούς. Οι δύο τελευταίοι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ουσιαστικά ανοικτές είναι οι περιπτώσεις του τρίτου κεντρικού με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αλλά και του δεύτερου διαγωνίου με το Νίκου Μήλη που ήταν στον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Εννιά είναι οι νέες αφίξεις στην ομάδα.

Δείτε όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού 2020-21 όπως έχει συμπληρωθεί μέχρι στιγμής:

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης (στη θέση του Μπενίτεθ Μουνιόθ)
Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής (ανανέωσε), Σταύρος Κασαμπαλής (ΑΠΟΕΛ Κύπρου)
Διαγώνιος: Χερμάνς Έγκλεσκαλνς (Λετονία από Τουρ Γαλλίας), Β΄διαγώνιος (εκκρεμεί – υποψήφιος Νίκος Μήλης)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Δημήτρης Τζιάβρας (εκκρεμεί η ανακοίνωση ανανέωσης)
Ακραίοι: Κρίστιαν Φρομ (Γερμανία από Γιαστρέμπσκι Πολωνίας), Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς (Σερβία – Ρεν Γαλλίας), Δημήτρης Ριζόπουλος (ανανέωσε), Δημήτρης Εφραιμίδης (Ιγιάκ Γαλλίας)
Κεντρικοί: Αλεξάντερ Οκολιτς (Σερβία από Ρεβίβρε Μιλάνο Ιταλίας), Θεόδωρος Βουλκίδης (εκκρεμεί η ανακοίνωση ανανέωσης), Γ΄ κεντρικός (εκκρεμεί – υποψήφιος Δημήτρης Χαραλαμπίδης).

Αντίθετα έφυγαν οι Ανδρέας Ανδρεάδης (κεντρικός), Γιώργος Πετρέας (κεντρικός), Έμι Τερβαπόρτι (πασαδόρος), Γκαζμέντ Χουσάι (ακραίος), Μενέλαος Κοκκινάκης (λιμπερο), Ροάντ Γκέργκι (ακραίος), Ραφαήλ Κουμεντάκης (ακραίος), Άκης Ασπιώτης (διαγώνιος), Μιχάλ Φίνγκερ (διαγώνιος), Γιώργος Παπαλεξίου (ακραίος).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ