1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2020 19:22

Το Volley Plus κάνει σερβίς με νέο κατάστημα στο Μαρούσι και φοβερές προσφορές

Η επιτυχημένη συνταγή του Volley Plus συνεχίζεται. Ο κόσμος του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα μπορεί να βρίσκει τα ειδικευμένα προιόντα για το βόλεϊ, το μπιτς βόλεϊ, το σνόου αλλά και για τα υπόλοιπα σπορ στο νέο κατάστημα Volley Plus που άνοιξε την περασμένη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Μαρούσι.

Θα το βρείτε Δημητρίου Γούναρη 84 (χάρτης: ΕΔΩ) στη καρδιά της αγοράς του Αμαρουσίου και πάντα με την ευγενική εξυπηρέτηση του Βασίλη Βλαχονικολού και των συνεργατών του.

«Αφουγγραστήκαμε τις ανάγκες των εκλεκτών πελατών μας, των φίλων του βόλεϊ αλλά και όλων των φίλων του αθλητισμού για ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια. Δημιουργήσαμε ένα κατάστημα που ανταποκρίνεται και στους πιο απαιτητικούς πελάτες και φυσικά για το καλό της γνωριμίας μας έχουμε μεγάλες προσφορές», είπε στο volleynews.gr ο Βασίλης Βλαχονικολός.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας στο νέο κατάστημα στο Μαρούσι είναι 210-61.23.129.

Το αρχικό κατάστημα Volley Plus είναι στην Επαμεινώνδα 5, Γλυφάδα, τηλέφωνο 210-96.46.564.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://volleyplus.gr και επικοινωνία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ