Εκτυπώστε τη σελίδα
14-07-2020 23:21

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Λούκας Ρανγκέλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Βίκτορ Ρανγκέλ με την κίνηση του δικεφάλου να έχει καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο κεντρικό των «πρασίνων» για την απόκτηση του.

Ο 30 χρονος (2μ08) Ρανγκέλ, έχει φορέσει το 2015 για έξι μήνες με επιτυχία την φανέλα του ΠΑΟΚ, και μάλιστα τον βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό.Όσον αφορά τον υπόλοιπο σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, υπάρχουν τέσσερις έλληνες αθλητές που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του δικεφάλου. O Bραζιλιάνος ζήτησε 50.000 ευρώ και η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν "για δυο χρόνια;" και έκοψαν τις έπαφες

Ο λόγος για τους Τακουρίδη, Σωτηρίου, Γάτση και Τερζή ( και σε ρόλο μάνατζερ).  Παράλληλα, κλεισμένοι θεωρούνται ο Ραφαήλ Κουμεντάκης από τον Ολυμπιακά, ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Τέλες, ο Βέλγος διαγώνιος Φαν Ντε Ντρις ενώ στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να επιστρέψει ο νεαρός Καπετανίδης, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.